WIGWAM

Dragi kinderi, ich heiße Margareta Vučak, rođena sam u Osijeku 1981.godine, nastavnica sam njemačkog jezika i jako volim svoj posao. Odrasla sam u Švicarskoj, no već jako dugo živim u najljepšem gradu na svijetu. Kada sam pohađala školu, najviše me radovala nastava u kojoj je bilo pokreta i zabave. Vidjela sam koliko lijep posao učitelja može biti, pa sam odlučila odabrati baš to zvanje. Danas sam mama troje djece i ta koja drugima prenosi znanje u Kinderštube radionicama i u jezičnim kampovima. Najsretnija sam kada moji polaznici kući krenu nasmijani, razigrani i rasplesani. Društvene igre, mozgalice, memori, i kvizovi… sve se to sjajno može raditi i na njemačkom, zar ne? Ako se slažete sa mnom, pridružite se veseloj skupini mališana koji iz tjedna u tjedan bildaju svoje znanje njemačkog jezika. Sve je puno lakše kada je zabavno! Vaša Megi

Vaša megi

MISIJA

Čarobno ljeto, nova prijateljstva, avantura i dobra zabava… ovo zvuči dobro, zar ne? 
Naša želja je djeci pružiti priliku da sazriju, steknu nove vještine i nova prijateljstva. Boravak u kampu potiče svako dijete na razvijanje socijalnih vještina i emotivne inteligencije.

Bezbrojne zabavne radionice služe tome da se djeca međusobno zbliže, nauče kvalitetno komunicirati, a svoja stečena saznanja ponesu kući. Samim time što se ne boravi u poznatom okruženju učionica, djeca u kampu imaju priliku osvijestiti svoje skrivene vještine.

Posebno iskustvo

U našem ljetnom kampu, učenje u prirodi postaje istinska avantura! Djeca će se upustiti u istraživanje prirodnih fenomena, izgraditi sklonište u šumi, sudjelovati u ekološkim projektima i upoznati fascinantne biljke i životinje. Naš cilj je potaknuti ljubav prema prirodi, razvijati ekološku svijest i ojačati veze između djece i okoliša. Pridružite nam se i pružite svojem djetetu nevjerojatnu priliku da uči, istražuje i raste u harmoniji s prirodom!

Naše vrijednosti

Ključne vrijednosti WIGWAM jezičnog ljetnog kampa uključuju